GETEST. I heart makeup tripple baked blusher - candy queen of hearts
Beauty

GETEST. I heart makeup tripple baked blusher

Ik heb al enkele blushes in mijn collectie. Maar toen ik enkele maanden geleden stootte op de I heart makeup tripple baked blusher, kon ik hem echt niet laten liggen.

GETEST. I heart makeup tripple baked blusher - candy queen of hearts

De I heart makeup tripple baked blusher is verkrijgbaar bij Boozyshop voor 6,49 euro. Er zijn twee versies van dit product in omloop. Candy queen of hearts, Iced Hearts en Peachy Pink Kisses. Candy queen of hearts bestaat uit 3 blushes terwijl Iced hearts en Peachy Pink Kisses uit een bronzer en twee highlighters bestaan.

GETEST. I heart makeup tripple baked blusher - candy queen of hearts

De verpakking van deze blush is echt prachtig. Het product zit namelijk in een kartonnen verpakking  in de vorm van een hart. Het deksel heeft een roze kleur, maar het onderste deel heeft een gouden kleur. De letters zijn erop gedrukt met een prachtige paarse kleur die oplicht als je hem in het zonlicht houdt. GETEST. I heart makeup tripple baked blusher - candy queen of hearts

Ik ben echt dol op deze blush. Hij brengt zo mooi aan. Hij bevat niet zoveel pigment, maar dat vind ik net leuk. Zo kan je hem gemakkelijk aanbrengen en opbouwen. Het fijne aan deze blush is dat je 3 tinten hebt die je gemakkelijk apart kan aanbrengen. Maar als je ze mixt krijg je de perfecte combinatie.

GETEST. I heart makeup tripple baked blusher - candy queen of hearts

Wat is jouw favoriete blush? En wat vind je van de I heart makeup tripple baked blusher ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.