GETEST. De Body Fantas Fantasies Signature Body Sprays
Beauty

GETEST. De Body Fantasies Signature Body Sprays

Op de press days kreeg ik van het PR Bureau Yapado vier heerlijke body sprays van het merk Body Fantasies. Ik was er dolblij mee omdat ik een grote fan ben van body mists. Ze zijn namelijk subtieler dan parfum. Wat hen ideaal maakt voor dagelijks gebruik.

GETEST. De Body Fantas Fantasies Signature Body Sprays

De Body Fantasies Signature Body Sprays zijn verkrijgbaar voor €4,99 bij Di. Elke fles bevat 94 ml. Ik kreeg het product in 4 verschillende geuren. De geur Pink Sweet Pea, Vanilla, Pink Vanilla Kiss en Twilight Mist.

GETEST. De Body Fantasies Signature Body Sprays

Alhoewel ik echt fan ben van alle geuren. Gaat mijn voorkeur voor dagelijks gebruik vooral uit naar Pink Vanilla Kiss en Vanilla. De geur Twilight Mist is dan weer ideaal voor een avondje stappen.
GETEST. De Body Fantas Fantasies Signature Body Sprays

Pink Vanilla Kiss is een zoete, vrouwelijke geur. Deze bodymist heeft de volgende ingrediënten: pompelmoes, rabarber, kokosmelk, cyclame bloesem, pioen bloesem, roze vanille, Tahitiaanse va- nille, sandelhout en karamel.
GETEST. De Body Fantas Fantasies Signature Body Sprays

Pink Sweet Pea is een prachtige vrouwelijke, fruitige en lekker geur. Deze prachtige geur heeft hij te danken aan de combinatie van rode bessen, pompelmoes, guave, framboos, cyclame bloe- sem, meloen, passievrucht en muskus. GETEST. De Body Fantas Fantasies Signature Body Sprays

Twilight Mist is een romantische en verleidelijke geur dankzij een perfecte mix van mandarijn, kokosnoot, pruim, magnolia bloesem, tijgerorchi- dee, viool bloesem, romige muskus, sandelhout en tonka boon. GETEST. De Body Fantas Fantasies Signature Body Sprays

Tenslotte kreeg ik Vanilla. Vanilla is een zoete en zeer fruitige geur die ruikt naar vanille. Deze geur kreeg hij dankzij een combinatie van Fiji appel, mandarijn, ananas, aardbei bloesem, meiklokjes bloesem, bloeiende jasmijn, vanille boon, vanille muskus en karamel.
GETEST. De Body Fantas Fantasies Signature Body Sprays

De body mists staan sinds de persdagen standaard op mijn bureau. Elke morgen kies ik een van de vier geuren. Elke dag een andere! Deze geur blijft ook zeer goed merkbaar gedurende de dag en dat is echt superfijn, zeker voor die prijs.

 

Dragen jullie het liefst body mist of parfum? Welke geur zouden jullie kopen van Body Fantasies ?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.