Mijn make-up look van de maand Juni 2017
Beauty

Mijn make-up look van de maand Juni 2017

Vanaf nu zal ik elke maand een make-up look voor jullie maken. Gewoon omdat ik het leuk vind om te experimenteren met make-up. Vandaag toon ik de make-up look van de maand juni 2017.

Mijn make-up look van de maand Juni 2017

Ik begin net zoals altijd met het primen van mijn gezicht. Dit doe ik met de Catrice Cosmetics Prime and Fine Pore refining anti-shine base. Vervolgens breng ik mijn NYX Stay Matte but not flat liquid foundation aan. Mijn wallen camoufleer ik met de Liquid Camouflage high coverage concealer van Catrice in de tint 005 light natural.
Mijn make-up look van de maand Juni 2017
Tijd voor mijn ogen. Ik begin hier met het aanbrengen van de Makeup Revolution Eye primer. Daarna ga ik aan de slag met het W7 Lightly toasted eye colour palette. Hiervan gebruik ik de lichtste kleur, de koperen kleur en twee donkerbruine kleuren.

Mijn make-up look van de maand Juni 2017 Ik poeder mijn gezicht af met de Freedom HD Pro Finish powder. Het highlighten van mijn gezicht doe ik met de Makeup Revolution Baked Highlighter. En ik breng mijn favoriete blush aan, de I heart make-up Bluhing hearts triple baked blusher in de tint Candy Queen of hearts.
Mijn make-up look van de maand Juni 2017

Ik krul mijn wimpers met de Rimmel 24hr Super Speed Volume Flash Mascara en mijn wenkbrauwen doe ik met het W7 Brow Parlor eyebrow grooming kit. En alhoewel de poeder niet volledig mijn kleur heeft is het niet zo slecht als op de foto.

Mijn make-up look van de maand Juni 2017

Om deze look te vervolledigen breng ik nog wat lipstick aan. Ik breng mijn Sephora Rouge cream lipstick aan in de tint Lucky One. Nog even sprayen met de MUA Pro-Base mattify fixing mist en dan ben ik klaar om te vertrekken.

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.