De mixtape van de maand mei 2017
Mixtape,  Uncategorized

De mixtape van de maand mei 2017

Ik ben altijd zeer benieuwd naar wat mensen graag luisteren. Want aan de hand van iemands muzieksmaak kan je die persoon echt leren kennen. Daarom ben ik in de maand mei begonnen met liedjes die ik mooi vond op te slaan in een Spotify-playlist, de mixtape van tegenwoordig.

 • Katy Perry – Chained to the Rhythm
 • Katy Perry – Bon Appétit
 • Bart Peters – Tele-Romeo
 • Isabelle A – Eyo
 • Nathalia – You’ve got a friend
 • Lady Lynn – Oya-Lélé
 • Isabelle A – Een mooi verhaal
 • Josje – Bagagedrager
 • Gers Pardoel – Anne
 • Bart Peeters – Nobelprijs
 • Blanche – City Lights

Zoals je kunt zien heb ik deze maand enkele liedjes uit het tv-programma ‘Liefde voor muziek’. Niet dat ik dat programma gevolgd heb. Ook heb ik twee liedjes uit het nieuwe album van Katy Perry. En natuurlijk onze trots Blanche met City Lights, omdat ik steeds vergeet dat het een Belgisch nummer is. Wist je zelf dat een Australische meid die ik leerde kennen in Sevilla een grote fan was van dit nummer?

Klik hier voor de link naar de Spotify lijst!

Wat vinden jullie van dit nieuwe concept? Ga jij de Spotify lijst opslaan?

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.