Films & Series,  Uncategorized

Enkele films die ik zag in de maand mei 2017

Alhoewel het ondertussen al juli is wou ik graag nog eens de films delen die ik zag in de maand mei.

Nine Lives

Deze film gaat over Tom Brand, een miljonair die maar één missie heeft : het langste gebouw in Noord-Amerika bouwen. Maar die missie zorgt ervoor dat hij zijn vrouw en dochter verwaarloosd. Op de 11e verjaardag van zijn dochter Rebecca moet hij veel te laat op zoek naar een verjaardagscadeau. Hij komt in de dierenwinkel van Felix Grant terecht waar hij een kat koopt. Maar Grant vangt Brand in het lichaam van een kat. Hij krijgt een week de tijd om de relatie met zijn familie te verbeteren. Lukt het hem niet? Dan blijft hij voor eeuwig een kat.

Ballerina

Ballerina is een Frans/ Canadese film die het verhaal toont van een meisje dat ervan droomt om een ballerina te worden. Samen met haar beste vriend Victor ontsnapt ze uit het weeshuis en vlucht naar Parijs. Daar  probeert ze om een plaatsje te bemachtigen in een prestigieuze dansschool.

A dog’s purpose

Een Amerikaanse comedy-drama uit 2017 geregisseerd door Lasse Hallström die het leven weergeeft van de hond Bailey. Bailey wordt gevolgd doorheen de film van geboorte tot dood, door verschillende reïncarnaties heen.

The Good Dinosaur

The Good Dinosaur is een Amerikaanse animatiefilm geproduceerd door de Pixar Animation studio’s. De film gaat over een onzekere dinosauriër genaamd Arlo die verdwaald is. Arlo komt onderweg een holbewoner genaamd Spot tegen. Spot helpt Arlo zijn weg naar huis terug te vinden.

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy is een film die ik nog nooit eerder zag. Maar na het bekijken van Guardians of the Galaxy Vol. 2 moest ik ook de eerste film zien. Deze film gaat over een jongen genaamd Peter Quill die na de dood van zijn moeder ontvoerd werd door een groep ruimtepiraten. Zesentwintig jaar later steelt Quill een mysterieuze bol van de planeet Morag. Maar Ronan, een machtige schurk met plannen die het hele universum dreigen te vernietigen heeft zijn zinnen op de bol gezet.

Guardians of the galaxy Vol. 2

In Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad.  Deze keer proberen ze het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader.

Fifty shades darker

Fifty Shades Darker is het tweede deel van de Fifty Shades of Grey triologie. In deze film maakt Anastasia een nieuwe start. Ze verbreekt alle contact met Christian en krijgt een job bij een uitgeverij in Seattle. Maar dat houdt Christian niet tegen om haar opnieuw te benaderen. Deze keer met een aanbod dat ze niet kan afslaan.

Before I fall

Before I fall is een Amerikaanse tiener drama gebasseerd op het boek van Lauren Oliver. De film gaat over een meisje genaamd Sam die één dag steeds opnieuw beleefd. Zal het nooit 13 februari worden? Zal ze een manier vinden om de cyclus te breken?

 

Welke van de bovenstaande films wil jij het liefst zien?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.