Mijn fleurige lente make-up look
Beauty

Mijn fleurige lente make-up look

Ik ben dol op make-up. Ik experimenteer er graag mee en soms werkt het zelfs therapeutisch. Als ik me slecht voel of non-productief brengt het me altijd terug in een betere bui. Net zoals gisteren. Gisteren creëerde ik een fleurige lente make-up look.

Mijn fleurige lente make-up look

Ik begon met de NYX Stay matte but not flat liquid foundation in de kleur 04 creamy natural. Deze bracht ik aan met de Boozy Cosmetics Pro Makeup sponge. Het was de eerste keer dat ik mijn make-up aanbracht met een spons en het beviel me wel. Vervolgens werkte ik mijn wallen weg met mijn nieuwe Collection Illuminating touch brightening concealer in de tint 2 natural.

Mijn fleurige lente make-up look

Tijd om te contouren. Vandaag maak ik gebruik van twee contoursticks, de PS. Love Contour Highlighter en de P.S Love Contour Bronze. Ik poeder het geheel af met de Catrice Cosmetics Prime and fine mattifying powder in waterproof. Hiervoor maak ik gebruik van mijn Real Techniques Powder brush.

Mijn fleurige lente make-up look

Tijd voor mijn oogschaduw look. Ik begin met het primen van mijn ogen met de I heart makeup Eyeprimer. Vervolgens breng ik enkele roze, blauwe en groene tinten aan uit het P.S Love Good Luck trolls Eyeshadow Ombré palette met mijn Boozy Cosmetics borstels.

Mijn fleurige lente make-up look

Ik krul mijn wimpers met de Rimmel Super Curler 24h mascara en werk mijn wenkbrauwen bij met de L’Oréal Brow Artist Xpert 105 brunette.  Mijn gezicht licht ik op met de Freedom Pro Highlight in de tint brighten en breng de I heart blushing hearts aan op mijn wangen.

Mijn fleurige lente make-up look

Tenslotte is het tijd voor mijn lippen. Ik prime ze met de Etos Lip Primer en lijd de aandacht af van mijn slecht gepigmenteerde oogschaduw met de Lime Crime Velvetine Matte Liquid Lipstick in de tint Teddy Bear.

Mijn fleurige lente make-up look

Nu zie ik terug beeldig uit. Tijd om alle producten te reviewen die ik gebruikt. Bekijk jij binnenkort mijn reviews op mijn blog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.