GETEST. L’Oréal Paris Colorista Ombré Permanent Effect
Beauty

GETEST. L’Oréal Paris Colorista Ombré Permanent Effect

Vroeger wou ik de puntjes van mijn haar altijd donkerder. Gewoon om de kleur van mijn haar iets op te frissen. Of omdat ik toen in mijn ‘wannabe emo periode’ zat. Maar toen ik mijn haar ging kleuren met de Colorista Washout stond er op de verpakking dat mensen met donker haar best eerst hun haar lichter verven. En daarvoor koos ik de L’Oréal Paris Colorista Ombré.

GETEST.  L’Oréal Paris Colorista Ombré Permanent Effect

De L’Oréal Paris Colorista Ombré verheldert de lengtes voor een stralend kleurverloop en is verkrijgbaar voor 9,99 euro bij Kruidvat. De verpakking van het product bevat een gebruiksaanwijzing, een kammetje, handschoenen, ontkleuringspoeder, ontwikkelingscrème, een verhelderende crème en een verzorgende shampoo.

GETEST. De L'Oreal Paris Colorista Washout
Afbeelding met Colorista Ombré en Washout

De handelingen worden stap voor stap uitgelegd in de handleiding waardoor mensen zoals ik, die nog nooit hun haar hebben gekleurd, makkelijk kunnen volgen. Maar blijkt dit niet voldoende te zijn, kun je nog steeds heel wat tutorials vinden op Youtube.

GETEST.  L’Oréal Paris Colorista Ombré Permanent Effect

Het product is handig in gebruik en blijft redelijk lang zitten. Maar of het zo slim is om meteen na het ontkleuren van je haar, het te gaan kleuren is een andere vraag.

GETEST.  L’Oréal Paris Colorista Ombré Permanent Effect

Natuurlijk geeft L’Oreal Paris je meer keuzes dan alleen de Colorista Ombré om je haar te ontkleuren. Ze hebben ook nog een Balaye en een Bleach in het gamma.

Hebben jullie ook al eens jullie haar in het ombré geverft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.