GETEST. De L'Oreal Paris Colorista Washout
Beauty

GETEST. De L’Oreal Paris Colorista Washout

Ik wou al heel lang mijn haar kleuren, maar mijn moeder vond dat niet zo’n goed idee. Omdat haar kleuren vaak het haar beschadigd. Maar na het gebruiken van de L’Oréal Paris Colorista voor 1 dag, wou ik ook toch ook eens de washout testen.

GETEST. De L'Oreal Paris Colorista Washout Ik kocht de L’Oréal Paris Colorista Washout voor 8,99 euro bij Kruidvat. Na lang twijfel koos ik de kleur turquoise. Maar dit product ook verkrijgbaar in de kleuren peach, pastel roze, roze, lila, paars, pastel blauw, aqua, oranje en rood.

GETEST. De L'Oreal Paris Colorista Washout

L’Oréal beweert dat dit product 1-3 weken blijft zitten maar wasbeurt na wasbeurt gaat vervagen. Volgens hen zijn de intense kleuren zoals rood, oranje en turquoise intens zichtbaar op alle haartypes.

GETEST. De L'Oreal Paris Colorista Washout

Voor ik vertel wat het effect van dit product op mijn haar was wil ik jullie eerst nog even meedelen dat ik dik bruin haar heb. Mijn haar was ik ongeveer één keer peer week met anti-roos shampoo. Mijn haar moet maar één keer per week gewassen worden omdat ik redelijk droog haar heb.

GETEST. De L'Oreal Paris Colorista WashoutWeek 1

Nu je daarmee rekening kan houden kan ik het product gaan reviewen. De washout liet op mijn haar een blauw/groene kleur achter. Maar na het verstrijken van de dagen de groene kleur steeds meer de bovenhand.

GETEST. De L'Oreal Paris Colorista WashoutNa week 2

De Colorista beschadigde mijn haar niet en bleef ongeveer 2 weken zichtbaar. Als je spaarzaam bent met het product kun je het product ongeveer 2 keer gebruiken, afhankelijk van de dikte van je haar en het aantal haren die je wil gaan kleuren.

 

Wat vind jij van de L’Oréal Paris Colorista Washout?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.