Enkele films die ik zag in de maand april en maart 2017
Films & Series,  Uncategorized

Enkele films die ik zag in de maand april en maart 2017

Afgelopen maand heb ik niet alleen de prachtige Netflix originals genaamd ’13 reasons why’ en ‘Girlboss’ gezien, maar ik heb ook heel wat leuke films gezien. Deze som ik hieronder graag even voor jullie op.

Lift me up

‘Lift me Up’ is een film over een meisje genaamd Emma. Emma heeft het moeilijk na de dood van haar moeder. Zeker omdat John, haar stiefvader, nu de taak heeft gekregen om haar op te voeden. En daar is ze helemaal niet blij mee.

Just my luck

In de film ‘Just my luck’ speelt Lindsay Lohan Ashley. Ashley is een meisje die constant gelukt heeft tot op het moment dat ze de ongelukzak Jake kust.

Dansen op de vulkaan

In de film ‘Dansen op de vulkaan’ heeft de tienerjongen Maarten een stofwisselingsziekte. Maar als je denkt dat dat hem weghoud van het dansen met de knappe Roxanne dan heb je het goed mis.

First daughter

Zoals de titel het zegt gaat deze film over de first daugher genaamd Samantha Mackenzie die niets liever wil dan een normaal studentenleven. Maar lukt dat als je vader de bekendste en machtigste man is van Amerika?

https://www.youtube.com/watch?v=N-ltLrEtv8Y

The girl next door

‘The Girl Next Door’ is een film over Matthew een tienerjongen die verliefd word op zijn buurvrouw, de pornoactrice Danielle.

Vampire academy

Deze film gaat over Rose en Lisa. Rose is een half mens en half vampier die Lissa (lid van de Moroi) moet beschermen van de Strigoi.

Dik Trom

‘Dik Trom’ is een film over een jongen genaamd Dik die in een stadje genaamd Dikkedam woont. Maar op een dag moet hij verhuizen omdat zijn vader de kans heeft gekregen om zijn eigen restaurant te openen in Dunhoven. Daar is de familie Trom de enigste familie die ‘dik’ is.

The Notebook

Ik wil me even oprecht excuseren voor het feit dat ik deze oeroude chickflick nog nooit eerder had gezien.

Hartenstraat

Hartenstraat is een film die ik in Amsterdam heb gezien op Netflix. De film gaat over een alleenstaande vader genaamd Daan en een modebewuste vrouw genaamd Katje.

Storks

Waar komen baby’s nu eigenlijk vandaan? Niet van de ooievaar want zij bezorgen nu pakjes, toch?

The little death

Dit is een film over het seksleven van 5 verschillende koppels en over hun fetisjen.

Kong: Skull Island

Deze film zag ik nog maar enkele dagen gelden in de bioscoop. De film gaat over een abnormaal eiland in de vorm van een doodshoofd. De film is echt prachtig! Met de enorm grootte spin dan uitgesloten.

 

Welke films zag jij in de maand maart en april?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.