Challenge 2: Ik ga minstens 2l water per dag proberen te drinken
Persoonlijk

Challenge 2: Lukte het me om elke dag 2l water te drinken?

Vorige week ging ik mijn tweede challenge aan. Ik moest elke dag minstens 2 l water drinken. Of dat gelukt is, lees je hieronder.

Blijkbaar is het niet zo moeilijk om veel water te drinken. Zeker niet voor mij omdat ik geen bruis drink. Maar soms vergeet ik gewoon om te drinken. Daarom heb ik er een gewoonte van proberen te maken om standaard 2 flessen water van 0,75 l mee te nemen naar school. Die overige halve liter dronk ik dan thuis op.

Challenge 2: Ik ga minstens 2l water per dag proberen te drinken

Maar op de dagen dat ik thuis ben. Laat ik ’s morgens te lang mijn melk staan en vergeet ik om water te drinken. Het eerste slokje water komt dan maar rond 11u binnen als ik ben opgestaan om 9u. Daarom haalde ik zaterdag en zondag de 2 l water per dag niet.

Challenge 2: Ik ga minstens 2l water per dag proberen te drinken

En alhoewel ik het beu ben om elk half uur naar het toilet te gaan en mijn hongergevoel niet verminderd is. Zal ik toch proberen om in de toekomst te blijven streven naar die 2 l water per dag.

 

Welke challenge moet ik nog eens aangaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.