Mijn make-up look voor het paasfeest bij mijn oma
Beauty

Mijn make-up look voor het paasfeest bij mijn oma

Op zondag werd het paasfeest gevierd. Ik vierde dat bij mijn oma. Daarom koos ik voor een simpele maar zonnige make-up look.

Ik begin met het primen van mijn gezicht met de Catrice Prime and fine pore refining anti-shine base. Die moet ervoor zorgen dat mijn NYX Stay Matte but not flat liquid foundation de hele dag blijft zitten.

Mijn make-up look voor het paasfeest bij mijn oma

Daarna begin ik met het primen van mijn ogen. Dit doe ik met de Catrice Prime and fine brightening eyeshadow base. Deze oogschaduwbasis heb ik hier gereviewd.

Mijn make-up look voor het paasfeest bij mijn oma

Voor mijn oogschaduwlook koos ik het Makeup Addiction Cosmetics Meadow Eyeshadow palette, een palette die ik enkele dagen geleden heb gekocht op Boozyshop. Van dat palette maak ik gebruik van de kleuren sandstone en sweet peach . Daarna gebruik ik een donker bruine kleur genaamd Topaz uit het W7 Colour Me buff natural nudes eye colour palette.

Mijn make-up look voor het paasfeest bij mijn oma

Tijd om mijn wallen weg te werken met de Catrice Liquid Camouflage High coverage concealer en af te poederen met mijn W7 Selfie powder.

Mijn make-up look voor het paasfeest bij mijn oma

De Catrice Better than Waterproof mascara tovert mijn wimpers tevoorschijn en het W7 Brow Parlour palette zorgt ervoor dat mijn wenkbrauwen er perfect uit gaan zien.

Mijn make-up look voor het paasfeest bij mijn oma

Mijn gezicht licht ik op met de I heart make-up Unicorn Heart  en mijn wangen geef ik een roze kleur met de I heart make-up Blushing hearts. Vervolgens is het tijd voor mijn lippen. Hiervoor gebruik de L’Oreal Paris Infallible lip in 209 Voilet Parfait. Tenslotte zet ik alles vast met de MUA Pro-base mattify fixing mist.

Welke make-up droegen jullie tijdens het paasfeest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.