Beauty

GETEST. Catrice Prime and fine brightening eyeshadow base

Zoals je misschien al hebt gezien op mijn facebookpagina kun je vanaf nu stemmen op het product die op vrijdag gereviewd moet worden. Deze week werd het de Catrice Prime and Fine Eyeshadow base.

Een review van de Catrice Prime and fine brightening eyeshadow base

De Catrice Prime and fine brightening eyeshadow base is verkrijgbaar bij Kruidvat voor 3,59 euro. Hiervoor krijg je 5 ml vloeistof. Het product is verkrijgbaar in verschillende versies. Zo heb je een smokey oogschaduw basis, een simpele standaard oogschaduwbasis en een brightening oogschaduwbasis. Die laatste zal ik vandaag voor jullie reviewen.

Een review van de Catrice Prime and fine brightening eyeshadow base

De verpakking is simpel. Het product heeft een witte huls met een zwarte draaidop. Draai je de dop van de huls open dan komt er een handige applicator tevoorschijn. Binnenin de huls bevindt zich een stopper die ervoor zorgt dat er niet te veel product op de applicator aanwezig is.

Een review van de Catrice Prime and fine brightening eyeshadow base

De oogschaduwbasis heeft een licht bruine crèmekleur die na het deppen of wrijven doorzichtig wordt.

Een review van de Catrice Prime and fine brightening eyeshadow base

Op deze foto’s kun je het verschil zien tussen het oog met de oogschaduwbasis en het oog zonder de basis. Als de ogen toe zijn zie je weinig verschil, maar als de ogen gesloten zijn merk je dat bij het oog met de oogschaduwbasis meer uitspringt. Na enkele uren zie je al meer verschil. Terwijl de oogschaduw bij het oog met primer al wat vervaagd is blijkt het oog zonder primer vlekken gekregen te hebben. Op het einde van de dag ziet de oogschaduw er aan beide kanten even slecht uit. Tijd om hem te verwijderen.

Wat vind jij van de Prime and Fine brightening eyeshadow base? En welke oogschaduwbasis gebruik jij?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.