Challenge 2: Ik ga minstens 2l water per dag proberen te drinken
Persoonlijk

Challenge 2: Ik ga minstens 2l water per dag proberen te drinken

Vorige week ging ik mijn eerste challenge aan. Vandaag deel ik mijn tweede uitdaging met jullie. Mijn doel is om deze week elke dag minstens 2l water te drinken.

Het is namelijk een zeer belangrijk element voor ons lichaam. Je kan er geen wee, zonder! En alhoewel ik niet zo’n groot tekort dat ik ga sterven, drink ik er toch te weinig. Veel te weinig! Net als het grootste deel van de bevolking.

Challenge 2: Ik ga minstens 2l water per dag proberen te drinken

Nochtans hebben wij in de westerse wereld voldoende toegang tot deze bron. Maar we maken er te weinig gebruik van. Wij willen liever frisdrank drinken.

Challenge 2: Ik ga minstens 2l water per dag proberen te drinken

En daarom ga ik deze week elke dag minstens 2l water proberen te drinken. Eigenlijk nog net iets te weinig. Want iemand met mijn lengte en gewicht zou namelijk 5 liter  moeten drinken op een dag. Maar zover ben ik nog lang niet. Dus 2l is een mooie start, niet?

Zal jij deze week elke dag 2l water drinken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.