Challenge nummer één: een week van 66 478 stappen of meer?
Persoonlijk

Challenge 1: een week van 66 478 stappen of meer?

Vorige week deelde ik met jullie mee dat ik elke week een nieuwe challenge aan zou gaan. Mijn eerste challenge was om elke dag 10 000 stappen te zetten. Maar is dat ook gelukt?

Maandag 10 april 2017

De eerste challenge, de eerste dag. Ik ga wandelen. Want dat is en blijft nog altijd de methode om extra stappen te krijgen. Of niet? Al snel blijkt dat het niet zo gemakkelijk is om 10 000 stappen te zetten. Dan maar eens buitenspelen. Lopen, tikkertje, verstoppertje, alles om die stappen te halen. Maar daarna ben ik er nog lang niet. Nog een wandeling dan maar, over het veld tot bij de buren. Ik voel me precies een ontdekkingsreizigers. Want alhoewel het echt maar enkele meters ligt van mijn voordeur ben ik nog nooit op die plek geweest.

Challenge nummer één: een week van 66 478 stappen of meer?

Dinsdag 10 april 2017

Vandaag gaan we naar de bioscoop in Roeselaere. Dan zal ik wel genoeg stappen zetten. Geen nood voor een extra wandeling. Of dat dacht ik. Na een bezoekje aan de film ‘Beauty and the beast’ blijkt dat ik toch nog niet aan mijn stappenaantal zit. Dan maar te voet naar huis in plaats van met de fiets. En in tussentijd nog eens een prachtige zonsondergang meepikken.

Woensdag 10 april 2017

Vandaag maak ik een lange wandeling, echt een grote wandeling. Lekker wandelen doorheen de verschillende straatjes in onze buurt. Lekker rustig nadenken. En spieren kweken. Want na die wandeling begon ik echt wel pijn te krijgen in mijn kuiten.

Challenge nummer één: een week van 66 478 stappen of meer?

Donderdag 10 april 2017

Ik heb echt geen zin meer in duizenden wandelingen per dag. Misschien moet ik eens proberen te stappen op de Wii Fit. Dat werkt wel beter. Ondertussen kan ik namelijk kijken naar al die tv-programma’s die nog op de digibox staan.

Vrijdag 10 april 2017

Wauw, wat een spierpijn. Eerst even boodschappen doen in Ieper en dan nog eens wandelen op de Wii Fit tijdens Thuis. En misschien boks ik ook wel nog eens. Even al mijn agressie kwijt spelen.

Challenge nummer één: een week van 66 478 stappen of meer?

Zaterdag 11 april 2017

Vandaag ga ik naar Zonnegloed, een opvangcentrum voor dieren met een minder kleurrijk verleden. Eerst met de fiets naar Ieper, dan met de bus naar Oost-Vleteren en dan wandelen naar het park. Eens aangekomen in het park kunnen we twee wandelroutes volgen om langs alle dieren te komen. Ik wist niet dat wandelen zo leuk kon zijn. Als ik kon maakte ik elke dag mijn wandeling door het park. Lekker genieten!

Zondag 12 april 2017

De award voor het minst aantal stappen van de week gaat naar zondag. Althans het minst aantal geregistreerde stappen. Op zondag ging ik namelijk op bezoek bij mijn oma om het paasfeest te vieren. Ik droeg een jurkje zonder zakken. Dus tijdens onze wandeling naar het speelplein heeft mijn applicatie geen stappen kunnen registreren.

 

Challenge nummer één: een week van 66 478 stappen of meer?

Het weekoverzicht op mijn applicatie ‘Withings

 

Zijn jullie aan de 70 000 stappen geraakt deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.