Kruidvat Super Lash Serum
Beauty

Voorstelling van het Kruidvat Super Lash Serum

Een sprekende oogopslag met prachtige volle en lange wimpers is de droom van elke vrouw! Het Kruidvat Super Lash Serum verbetert zichtbaar de conditie van de wimpers met langere, vollere en sterkere wimpers als resultaat.

Het Super Lash Serum van Kruidvat is een innovatief wimperserum dat de conditie van de wimpers zichtbaar verbetert. Het bevat het actieve bestanddeel bimatoprost dat de wimpers een boost geeft en zowel voor meer lengte als volume zorgt. Hyaluronzuur en provitamine B5 dringen tot diep door in de haarvezels, waardoor de conditie van de wimperhaartjes verbetert. Zo creëer je een verleidelijke oogopslag met na zestien weken natuurlijke vollere, langere en sterkere wimpers!

Kruidvat Super Lash Serum

Voor een optimaal resultaat breng je dagelijks het serum aan voor je gaat slapen. Dit doe je, nadat je je ogen gereinigd hebt, net als een eyeliner in een dun lijntje langs de bovenrand van je wimpers.  Om het effect na de volledige kuur te behouden, blijf je het serum best drie tot vier keer per week gebruiken. De inhoud van de verpakking is 3ml, dit is voldoende om een jaar jaar lang dagelijks het serum aan te brengen.

Het Kruidvat Super Lash Serum kost € 9,99 en is verkrijgbaar in alle Kruidvat winkels en online.

xx. Isabelle

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.