Op maandag ging ik buiten lopen in het zonnetje
Persoonlijk

COLUMN. Op maandag ging ik buiten lopen in het zonnetje

Maandag ging ik buiten lopen. Gewoon omdat ik zin had. Ik wou gewoon even mijn benen strekken na een lange maar toffe dag stage. Gewoon even lekker genieten in het zonnetje en een overdosis vitamine D innemen. Lekker even aan mijn lichaam werken. Mijn spieren ontwikkelen en mijn hoofd leegmaken.

Op maandag ging ik buiten lopen in het zonnetje

Ik was van plan om mijn derde training te lopen van de app Runtastic. Maar dat lukte me niet. Normaal zou ik dan gewoon terug keren. Deze keer niet, ik besloot sprintjes te lopen. Eerst een afstandje opwarmen, dan sprinten en dan een cooling down. En dit herhaalde ik tot ik mijn ronde voltooid had. Tot ik terug op het startpunt was geraakt.

Op maandag ging ik buiten lopen in het zonnetje

Ik weet dat ik mijn app nog in mijl stond.

 

En dat deed deugd. Zoveel deugd. Dat ik deze keer gewoon was doorgegaan. Dat ik voor eens niet opgaf. Maar gewoon mijn training heb aangepast.

Ga jij nog buiten lopen deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.