Enkele films die ik zag in de maand februari 2017
Films & Series,  Lifestyle,  Uncategorized

Enkele films die ik zag in de maand februari 2017

We zijn al half maart. Maar toch wil ik nog even de film die ik zag in februari delen met jullie.

High strung

High Strung is een dramafilm die geregisseerd werd door Michael Damian. De film gaat over een danseres genaamd Ruby en een straatmuzikant genaamd Johnie. Johnie is gepassioneerd door de viool. Eén die hij verliest  in de metro tijdens de ontmoeting met Ruby.

Hello, my name is Doris

Een romantische komedie geregisseerd door Michael Showalter. De film gaat over Ruby, een 60 jaar oude vrouw die verliefd wordt op haar jonge collega John Fermont. John wordt gespeeld door Max Greenfield, bekend van de serie New Girl.

The great Gilly Hopkins

Deze  dramatische komedie werd geregisseerd door Stephen Herek en is gebaseerd op het boek van David L. Paterson. De film gaat over Gilly een meisje die van het ene pleeggezin naar het andere pleeggezin ging sinds haar biologische moeder haar achterliet. Tot ze Trotter vindt, een vrouw die Gilly echt wil steunen en zien groeien.

Laid in America

Laid in America is een film die het nog maar eens bevestigt dat studeren in het buitenland maar om één ding draait. Seks! De film werd geregisseerd door Sam Milman en heeft de YouTuber’s Casper Lee en KSI in de hoofdrol.

Fantastic Beasts and where to find them

Fantastic Beasts and where to find them is de eerste film in een spin-off reeks van de Harry Potter films. De film werd geïnspireerd door het Hogwarts schoolboek met dezelfde naam en is echt fantastisch.

Adult Beginners

Adult Beginners is een  dramatische komedie geregisseerd door Ross Katz. De film gaat over een hippe ondernemer die bij zijn zwangere zus Justine, schoonbroer Danny en zijn 3-jaar oude neef gaat inwonen.

A monster calls

A monster calls is een fantastie drama die geregisseerd werd door J.A Bayona en die geïnspireerd werd op het boek van Patrick Ness. De film gaat over Conor O’Mally een jongen die probeert te accepteren dat zijn moeder terminaal is.

Hidden Figures

Deze fantastische film werd gebaseerd op een waargebeurd verhaal die werd geschreven door Margot Lee Shetterly. De film gaat over drie Afro-Amerikaanse vrouwen die werken voor de NASA.

Welke films heb jij deze maand gezien?

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.