Een review van de L'Oréal Paris Colorista Spray 1-day color
Beauty

GETEST. L’Oréal Paris Colorista Spray 1-day color

Na het zien van duizenden reclames en het schrijven van een blogbericht over het Colorista gamma van L’Oréal Paris besloot ik inkopen te doen. Ik kocht de Ombré Colorista, de washout Colorista en de Colorista Spray. Vandaag review ik die laatste.

Een review van de L'Oréal Paris Colorista Spray 1-day color
De Colorista 1-day color is een spray die er al na één wasbeurt uit gaat. Ideaal voor als eens gek wil doen. De spray is momenteel verkrijgbaar bij Kruidvat voor 6 euro (normaal betaal je 7,99 euro).

Een review van de L'Oréal Paris Colorista Spray 1-day color

Ik kocht de spray in het grijs omdat ik al heel lang die kleur in mijn haar wil. Jammer genoeg zag je er deze keer niet veel van. Mijn haar blijkt te donker te zijn en misschien ook te dik voor dit product. Ik heb namelijk een volledige spuitbus leeggespoten op ¼ van mijn haar. Wat een zonde van mijn geld.

Een review van de L'Oréal Paris Colorista Spray 1-day color

Toch zag je hier en daar een lichte zilveren schijn in mijn haar. Maar na één dag was de enige plaats waar je nog zilvergrijs zag op mijn haarborstel en op mijn handen.

Een review van de L'Oréal Paris Colorista Spray 1-day color

De spuitbus maakte mijn droge haar ook zeer kroezig. Als ik mijn haar wou vastbinden in een staart leek het alsof ik het haar deed van iemand die van Afrikaanse Origine is.

Een review van de L'Oréal Paris Colorista Spray 1-day color

Heel erg jammer. Ik had namelijk veel verwachtingen van dit product. Maar L’Oreal Paris heeft me dus lichtjes teleurgesteld. Hopelijk werkt de Colorista Washout in combinatie met de Ombré Colorista beter.

Een review van de L'Oréal Paris Colorista Spray 1-day color

Heb jij de L’Oréal Colorista Spray al geprobeerd?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.