De make-up look die ik droeg naar de Bloggersmeeting in Kortrijk
Beauty

De make-up look die ik droeg naar de Bloggersmeeting in Kortrijk

Op zaterdag sprak ik af met enkele bloggers in Kortrijk, dus ik wou er op mijn best uitzien. Voor deze make-up look heb ik allemaal nieuwe producten gebruikt. Er staat dus nog van geen enkel product een review online. Maar dat komt er in de toekomst zeker aan.

De make-up look die ik droeg naar de Bloggersmeeting in Kortrijk Omdat ik wou dat mijn make-up look de hele dag bleef zitten begon ik met de make-up base van Hema. Daarna bracht ik de Maybelline Fit Me Foundation aan in de tint 105.  

De make-up look die ik droeg naar de Bloggersmeeting in Kortrijk

Mijn wallen bedek ik met de Liquid Camouflage High Coverage Concealer van Catrice. Nog even alles afpoederen met de Freedom HD Pro Finish Powder in Translucent.

De make-up look die ik droeg naar de Bloggersmeeting in Kortrijk

Mijn oogschaduw look begon ik met het aanbrengen van een oogschaduwbasis. Hiervoor gebruikte ik de Revolution Liquid Highlighter. Daarna bracht ik de kleuren Bubbles, Girl en Truffel aan. Deze kleuren komen uit het Pink Fizz oogschaduw palette van I heart make-up.

De make-up look die ik droeg naar de Bloggersmeeting in Kortrijk

Mijn wenkbrauwen krulde ik met de Rimmel Super Curler 24h mascara en de Rimmel Londen Volume Colourist mascara in extreme black.

De make-up look die ik droeg naar de Bloggersmeeting in Kortrijk

Mijn wenkbrauwen werkte ik bij met het L’Oreal Paris Brow Artist Xpert wenkbrauwpotloodje. Het contouren deed ik met Revolution. Ik gebruikte hun Bronzer, Baked blush en Baked highlighter. 

De make-up look die ik droeg naar de Bloggersmeeting in Kortrijk

Met de Freedom Pro Melts Lipgloss kleurde ik mijn lippen. Nog enkel alles vast te zetten met de NYX Matt Finish Settings Spray.

Van welk product uit deze make-up look zou je het liefst een review zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.