De uitstapje naar de Belgian Tube Days in beeld
Beauty

De make-up look die ik droeg op de Belgian Tube Days

Gisteren liet ik mijn outfit zien. Vandaag toon ik jullie de make-up look die ik droeg op de Belgian Tube Days en met welke producten ik hem heb gemaakt.

De uitstapje naar de Belgian Tube Days in beeld

Ik begon de look met de Hema Make-up Base. Daarna bedekte ik mijn gezicht met de nieuwe Maybelline Fit Me Foundation 105. En alle onzuiverheden worden weggewerkt met de Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer Waterproof  005 Light Natural.

De make-up look die ik droeg op de Belgian Tube Days

Ik maakte gebruik van de Revolution Liquid Highlighter als oogschaduwbasis. Maar voor ik begin aan de rest van mijn oogschaduw look moet ik nog even mijn gezicht afpoederen. Dit doe ik met de Freedom HD Pro Finish Powder Translucent. Voor mijn oogschaduw look maak ik gebruik van het I heart make-up Pink Fizz palette. Ik kies voor de kleuren Party, Elegant, Truffle en Bubbles.

De make-up look die ik droeg op de Belgian Tube Days

Eerst krul ik mijn wimpers met een wimper kruller. En vervolgens maak ik gebruik van een combinatie van de Rimmel London Super Curler 24h mascara en de Rimmel London Extreme Black Volume Colourist mascara voor de perfecte wimpers. Mijn werkbrouwen kleur ik in met het L’Oreal Paris Brow Artist Xpert 105 Brunette.

De make-up look die ik droeg op de Belgian Tube Days

Tijd om te contouren, hiervoor gebruik ik de Revolution Baked Highlighter, de Revolution Baked Blush Hard Day en de Revolution Bronzer. Tenslotte breng is het tijd voor een lipstick. Vandaag maak ik gebruik van de Freedom Pro Melts Lipgloss Villain. Nog even sprayen met de NYX Matte Finish Setting Spray en dan is de look klaar.

Wat vind je van mijn make-up look?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.