Altijd en overal Harry Potter met de kledij van Primark
Persoonlijk

COLUMN. Ik wil niet stilstaan, ik wil vooruitgaan

Soms heb ik gevoel dat ik stil sta. Dat ik niet meer vooruitga. Dat ik vastzit. Vastzit in het moment. Een moment waar ik uit wil. Want ik vooruitgaan. Ik wil niet meer stilstaan. Ik wil groeien. Elke dag. Ik wil zaken realiseren. Dromen vervullen. Dichter komen bij mijn doelen.

Maar toch houdt iets me steeds bezig. Iets steeds tegen. School.  Doordat ik naar school moet, kan ik niet zoveel werken aan mijn blog.  Een blog die ik fulltime wil beheren. Die ik constant wil laten groeien.

Maar ook een tijdschrift die ik op de kaart wil zetten. Een tijdschrift waar ik zo trots op ben. Waar ik echt toekomst in zie. Alleen al voor die zaken wil ik vooruitgaan. Vooruit, op weg naar mijn dromen.

Wat zijn jouw dromen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.