Help, ze luisteren irritante muziek naast mij.
Persoonlijk

COLUMN. Help, ze luisteren irritante muziek naast mij.

Het is dinsdag. De eerste schooldag na het weekend. Gisteren had ik stage. Nu zit in een wagon met enkele kinderen die hun muziek naast mijn luidop laten afspelen. Wat een verschil. Wat een groot verschil. Een verschrikkelijk groot verschil!

Help, ze luisteren irritante muziek naast mij.

Ik heb al zes keer de neiging gehad om recht te staan. Om gewoon uit deze wagon wandelen. Maar ik zit hier eigenlijk wel comfortabel. Toch hoop ik dat we bijna aankomen in het station van Kortrijk. Dan stap ik over. Over op een trein met nog meer middelbare schoolkinderen. Hopelijk beschikken zij wel over een paar oortjes en goede manieren. Dat zou toch zalig zijn?

Waaraan erger jij je op de trein?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.