De sleutel tot een perfecte planning, een Bullet Journal
Lifestyle

De sleutel tot een perfecte planning, een Bullet Journal

Planning is de sleutel tot een gestructureerd leven. Maar soms is het wat saai. Daarom heb ik een nieuwe manier getest om het leuker te maken. Ik startte mijn eigen Bullet Journal. Gewoon in een simpel schriftje.

De sleutel tot een perfecte planning, een Bullet Journal

Op de eerste pagina vind je een simpele titel.

De sleutel tot een perfecte planning, een Bullet Journal

Daarna heb ik een lijstje met films die ik heb gezien en boeken die ik onlangs heb uitgelezen. De sleutel tot een perfecte planning, een Bullet Journal

Vervolgens staan al mijn doelen op gelijst voor dit jaar zodat ik duidelijk kan zien waar ik naartoe wil werken. Omdat ik zonder Facebook alle verjaardagen zou vergeten, heb ik de belangrijkste hierin opgelijst.

De sleutel tot een perfecte planning, een Bullet Journal

Op de zesde pagina heb ik plaats vrijgemaakt voor mijn Bucket list. Nu nog zaken vinden om erop te zetten. Dit jaar wil ik heel erg graag vijf kilometer kunnen lopen dus heb ik iets waar ik mooi kan invullen welke trainingen ik al gelopen heb. De sleutel tot een perfecte planning, een Bullet Journal

Soms wil ik gewoon mijn gedachten noteren, dit kan ik hier doen. Vervolgens heb ik het maandoverzicht van de maand februari. Valentijn kreeg van mij een hartje. De sleutel tot een perfecte planning, een Bullet Journal

Alle afspraken van de week vul ik hierin. Net als de ingeplande blogberichten. Tenslotte heb ik een pagina met inspiratie voor mijn blog. Super handig op een leeg moment.

Houden jullie een bullet journal bij? Zoja, heb je tips om mijn journal nog leuker te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.