Heerlijk genieten met heerlijk gezelschap in Antwerpen
Persoonlijk,  Travel

Heerlijk genieten met heerlijk gezelschap in Antwerpen

Wat een dag! Wat een fantastisch toffe dag! Op woensdag had ik afgesproken met enkele vriendinnen die ik leerde kennen tijdens mijn opleiding fotografie. Gewoon afgesproken om wat te wandelen, te praten en te window shoppen. Ja, we zijn allemaal blut.  

Maar dit belette ons niet om eens lekker te eten bij de Mercado in Antwerpen. In de Mercado at ik een tortilla met kaas en champignons bij een tentje genaamd MIXCO. Dat was heel erg lekker, maar omdat ik toch nog niet helemaal genoeg had, ik nog een heerlijke kaaskroket bij Vuurtorenkroketten. Daar hebben ze naast kaaskrokketen en garnaalkroketten ook een kroket met witloof, ham en kaas. Heerlijk toch!

Heerlijk genieten met heerlijk gezelschap in Antwerpen

Na de Mercado hebben we wat gewinkeld op de Meir in Antwerpen. Daar bezochten we de Urban Outfitters, Flying Tiger, Action, H&M Home, Zara Home en Lush. Bij de Lush kocht ik één item uit de Valentijnscollectie.

Heerlijk genieten met heerlijk gezelschap in Antwerpen

Om af te ronden zijn we nog een warme chocolademelk gaan drinken bij Starbucks en ik heb ook nog een chocolate chip cookie gegeten met witte chocolade en rode vruchten. 

Wat moet ik de volgende keer bezoeken in Antwerpen?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.