Films & Series

Ken jij Hidden Figures in jouw omgeving?

Hidden figures. Hidden figures is een fim die uitkwam op 2 februari 2017. Een film over 3 fantastische zwarte vrouwen die het zwaar te verduren krijgen.

Drie vrouwen die hard moeten knokken. Zeer hard moeten knokken voor hun plekje. Hun plekje bij NASA. NASA, National Aerodie op dat moment als eerste in de ruimte wil. Maar zullen ze de hulp aanvaarden van drie zwarte vrouwen? Zwarte vrouwen die op dat moment in geschiedenis zo hard gediscrimineerd worden. Vrouwen die naar een ander toilet moeten dan de blanke vrouwen.

Ik ben op 3 februari 2017 naar de film gaan kijken in de Kinepolis Kortrijk. Ik vond het een prachtige film. Een film die de problemen van toen in de kijker zet. Problemen die zich nog steeds voordoen. Weliswaar onder een andere vorm, onder een subtielere vorm.

Wat vind jij van de problematiek die zich voordoet in de film Hidden figures?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.