Lifestyle

Een maand zonder alchohol, durf jij het aan met Tournée Minéral?

Tournée Géneral. Een zeer geliefde uitspraak. Een geliefde uitspraak op café. Alle hoofden draaien om. De barman hoort de bestellingen.

Tournée Minéral

Duizenden bestelling. Een pint, nog een pint, een cocktail. Een glaasje champagne, een kriek, een glas water. Wablief? Een glas water? Wie drinkt er nu nog water? Water is voor de vissen. Ben ik dan een vis? Ben jij dan een vis?

Kan je u amuseren zonder alchohol? Hoef je altijd de eerste zat te zijn? Kan je je amuseren met frisdrank in je hand. Ja, natuurlijk! Probeer het zelf maar eens. Deze maand! Deze maand geen Tournée Géneral maar een Tournée Minéral.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.