Een tijdje geleden keek ik naar Miss België. Maar is het wel degelijk Miss België? Moet er niet meer diversiteit onder de meisjes zijn? Moeten er niet meer echte vrouwen in de finale zitten? Mis ik geen misses?
Persoonlijk

COLUMN. Is het wel degelijk Miss België? Mis ik niet enkele misses?

Een tijdje geleden keek ik naar Miss België. Maar is het wel degelijk Miss België? Moet er niet meer diversiteit onder de meisjes zijn?

Een tijdje geleden keek ik naar Miss België. Maar is het wel degelijk Miss België? Moet er niet meer diversiteit onder de meisjes zijn?    Moeten er niet meer echte vrouwen in de finale zitten? Mis ik geen misses?

Moeten er niet meer echte vrouwen in de finale zitten? Mis ik geen misses? Een moslima, een joodse dame, een plussize dame? Ze zijn allemaal gelijk. Ze hebben allemaal een zeer slank lichaam, allemaal een blonde of bruine haarkleur. Allemaal extensions. Is het niet de bedoeling dat deze misses het land vertegenwoordigen? Ons land, mijn land? Sorry, maar ik zie die meiden niet in mijn dagelijks leven. Jij wel?

Bevat miss belgië volgens jou genoeg diversiteit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.