Persoonlijk

Get Fitocrobe – Week 2

Vanaf nu doen we het samen.  Samen met mijn twee zussen werkte ik deze week aan mijn gezondheid. En het ging goed, zeer goed! Na de uitschieter van zondag heb ik me helemaal herpakt. Gelukkig.

Ik ben meer gaan lopen. Jammer genoeg resulterde de laatste loopsessies in enorm veel pijn in mijn scheenbeen. Waardoor ik niet zeker ben dat ik deze week kan gaan lopen. Ik wil het rustig aandoen. Niet verergeren of  verpesten. Waardoor ik de komende maanden platlig. Maar zo zal het wel niet lopen zeker?

Mijn voedingspatroon stond ook terug op punt. Ik at mandarijntjes na de lessen en dronk tomatensoep over de middag. Kleine aanpassingen die ervoor zorgden dat de grote honger later op de dag verminderde.

Tegen het einde van de week heb ik ook nog eens zelf gekookt. Spaghetti bolognaise, dat was lekker! Zo lekker dat ik het op deze blog heb gedeeld.

hOE WAS JE WEEK?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.