Persoonlijk,  Travel

COLUMN. Ik ga op vakantie

 Enkele dagen geleden heb ik mijn vakantie geboekt. Een spannende, verrassende, leuke vakantie. Gewoon even weg. Er gewoon even op uit. Voor het eerst alleen. Voor het eerst zonder ouders.

Waar vlieg ik naartoe? Geen idee. Waar het vliegtuig me heen brengt. Waar er een plek is. Waar er verhalen zijn. Waar er nieuwe ontmoetingen zijn. Naar het onbekende, of het bekende. Naar een plaats dichtbij of ver weg. Gewoon even weg. Gewoon even genieten.

Genieten van het leven. Genieten van de dingen. Genieten van mezelf. Genieten van de wereld. Genieten van de vrijheid. Een vrijheid die ik met beide armen ga omarmen. Een vrijheid die ik eigenlijk heb mogen ontvangen. Een vrijheid in de handen van SRPRS.me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.