Persoonlijk

COLUMN. Het is vrijdag

 Het is vrijdag. De lessen blijven eindeloos doorgaan. Eind-e-loos. Mijn ogen vallen langzaam toe. Langzaam, val ik in slaap. Open, toe, open, toe. Wat saai. Zo traag. Te traag.

Nog 120 minuten te gaan. Zevenduivend tweehonderd seconden. Nog 7199 seconden. Nog veel te lang. Wanneer is het pauze? Ik smelt. Het is warm. Te warm. Ik verdwaal in mijn gedachten. Ze dwalen af naar dit document. Een document waar ik al mijn gedachten in kwijt kan. Waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Oei, mijn  gedachten vliegen weg. Mijn vinger klikt op de muis.  Mijn internet browser opent zich. Oooh, interessant. Oooh, niet interessant. Scrollen. Eindeloos scrollen. Tien seconden lezen. Op naar het volgende. Nog 115 minuten. Dan is het weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.