Beauty

Mijn eerste adventskalender

Dit jaar kocht ik mijn eerste adventskalender. Na lang twijfelen koos ik de Revolution kalender bij Boozyshop. Maar beviel hij me? 

Revolution had de 25 vakjes gevuld met heerlijke producten. Oogschaduws, lipsticks, highlighers, bronzer en een primer. Maar er zaten ook artikelen in. Zo zaten er enkele miniborstels in en een spiegeltje. Deze voelden voor mij niet als opvulproducten. Maar als handige artikelen die ik nog vaak zou gaan gebruiken. Het foundation borsteltje zit standaard in mijn make-up tasje en het spiegeltje kreeg elke dag een nieuwe plaats. 

Alhoewel ik de lipsticks kreeg in kleuren die ik nog niet had was ik niet blij. Ze hadden namelijk bijzonder weinig pigment. Jammer! Over het oogschaduw palette, de hard day baked blush en de hard day baked highligher was ik dan wel weer zeer tevreden.

Al bij al ben ik gelukkig met deze kalender. Toch zal ik het volgend jaar niet opnieuw aanschaffen. Ik wil eens een nieuwe. Misschien koop ik één van Essence, Catrice, NYX of The Body Shop

Welke adventskalender had jij dit jaar in jouw bezit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.