Films & Series,  Uncategorized

Mijn favoriete content op Netflix deze maand

Tijdens de kerstvakantie kon ik genieten van één maand Netflix. Vandaag deel ik mijn favoriete content.

Chasing Cameron: Deze Netflix Original volgt het leven van de populaire ster Cameron Dallas en zijn vrienden doorheen Europa en Australië.

Hater Back Off: Iedereen kent het karakter Miranda Sings die gespeeld wordt door Colleen Ballinger wel. Ze kreeg ze haar eigen serie op Netflix. Wie wil er een extra seizoen? Ik!

Fittest on earth: Volgt het leven van enkele atleten doorheen de Reebok CrossFit Games in 2015. Het is een zeer inspirerende film voor iedereen die soms net iets te lui is.

(500) days of summer: Deze film vertelt het verhaal van een meisje genaamd Summer die niet in liefde geloofd en Tom, de man die op haar verliefd wordt.

She’s the man: Een iets oudere film die het verhaal verteld van Viola die super graag voetbalt, maar dit niet langer mag doen op haar school. Kost wat kost wil ze bewijzen dat meisjes beter kunnen voetballen dan jongens. Daarom doet ze zich voor als haar tweelingbroer Sebastian.

https://www.youtube.com/watch?v=Rp5iLE2JvvM

Shadow Hunters: een serie die werd geschreven naar de boeken ‘The Mortal Instruments’. Alhoewel de serie op niet zoveel aanhangers kan rekenen ben ik wel een grote fan. Het is namelijk zeer leuk om de verfilming te zien van één van je favoriete boeken.

Wat is jouw favoriete content op netflix?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.