Boeken

Bookreview: Geek Girl – Holly Smale

Onlangs las ik een prachtig boek uit de bibliotheek. Een boek genaamd Geek Girl, die geschreven werd door Holly Smale.

Geek Girl vertelt het verhaal van Harriet Manners, een echte geek. Geen nerd, maar een charmante allesweter. Zo weet ze dat een mens gemiddeld 15 keer per dag lacht, dat dolfijnen met één oog open slapen, … . Maar er is één ding waarvan ze niets weet, mode. En net hier wordt al snel verandering in gebracht. Ze wordt gecast als model.

Ik vind het een heel mooi boek omdat ik me erg herkende in Harriet. Alhoewel ik natuurlijk geen woordenboek in mijn nachtkastje liggen heb en eigenlijk dol ben op mode. Maar ze had iets. Iets waardoor ik niet kan wachten om het vervolg te lezen. Oja, er is een vervolg. Momenteel werden er acht boeken uitgebracht: Geek Girl, All Wrapped Up, Model Misfit, Geek Drama, Picture Perfect, Sunny Side Up en Head Over Heels.

Heb jij dit boek al gelezen?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.