Beauty

5 producten die ik gebruik om mijn huid te reinigen

Volgens gezondheid.be moet je 2 keer per dag de huid reinigen, zelfs als je geen make-up draagt. Stof en vervuiling kan namelijk ook de poriën gaan verstoppen. Hieronder zie je een lijstje van welke producten die ik gebruik om mijn huid te reinigen.

 

 1. Nivea 3-in-1 Micellair Water – 5,99 euro
 2. Kruidvat Skin Science Deep Cleansing Cream – 2,29 euro
 3. Body Shop Zeep met granaatappel – 5 euro
 4. Body Shop Strawberry Body Polish – 22 euro
 5. Primark Gezichtsdoekjes met argonolie – 1,50 euro

 

Welke producten gebruik jij om te reinigen?

3 Reacties

 • Mickey

  Ik gebruik
  – water
  – teatree facewash
  – miléne face scrub en de lotion
  – micelaire water van garnier
  – reinigende gezichtsmelk van kruidvat

  Valt te zien of ik make-up aan had of niet dus is het elke dag een variatie.

   • Mickey

    Ja maar hou er rekening mee dat micelaire water nu niet echt het beste product op de markt is ik gebruik mijn fles op en gebruik het nu eerder als tonic om mijn ph waarden terug neutraal uit te balanceren na een reiniging nog 1/4 heb ik momenteel en dan schakel ik over op een tonic .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.