Afgelopen week besloot ik het boek ‘Hoe word ik instafamous’ te lezen. Het boek dook afgelopen maanden namelijk overal op en ik was zeer benieuwd naar de inhoud van het boek. Jullie ook? Lees dan zeker verder.

‘Hoe word ik instafamous’ is een boek die geschreven werd door Céline Schraepen en Talisa Loup. Twee meiden die samen de blog Totally Two hebben opgericht. Een succesvolle blog die ze nu fulltime managen. Het boek werd uitgegeven door de uitgeverij Borgenhoff & Lamberigts. Die ook al de boeken ‘Nooit meer diëten’ , ‘Afgewezen’ (een boek uit de Thuis reeks) en ‘Dresscodejosje’ uitbrachten.

Ik las het boek: Hoe word ik instafamous van Céline Schraepen & Talisa Loup

Het boek ‘Hoe word ik instafamous‘? geeft je tips & tricks mee voor het opstarten van een succesvol Instagram account. Dit doen ze in verschillende stappen. Zo spreken ze over de opstart van je account, het belang van je volgers, het commercialiseren van jezelf en hoe je van social media je beroep kan maken. Maar ze geven ook een inkijk in hun eigen leven. Zo stellen ze zich even voor, geven ze hun tijdlijn weer en mensen waar ze naar opkijken. Afsluiten doen ze met een woordenlijst die je alle lexicon uitlegt die in het boek wordt gebruikt.

Maar wat vond ik nu van dit boek? Eigenlijk werden vooral veel dingen bevestigd die ik al wist. Dingen die ik al was tegengekomen. Dingen die ik al gehoord had. Maar ook vond ik enkele interessante dingen. Nieuwe zaken. Maar is het boek zijn prijs waard? Nee, dat niet. Het boek kost 19,95 euro. Wat me net iets te duur is.

Beginnende Instagrammers hebben er ongetwijfeld wel iets aan en worden dan ook aangeraden om het boek te kopen. Maar voor iemand die al langer in de blogcultuur en social media meedraait is het vooral een herhaling. Jammer!

Wil je de meiden achter het boek graag beter leren kennen? Lees dan zeker het interview die ik aflegde met de meiden op www.blgr.be of bezoek hun website www.totallytwo.com.

Wat vinden jullie van het boek ‘Hoe word ik instafamous’? Hebben jullie het al gelezen?

BewarenBewaren

4 thoughts on “Bookreview: Hoe word ik instafamous van Céline Schraepen & Talisa Loup”

    1. Je kan het natuurlijk lenen van een vriend of de bib. Maar als je actief bent op Instagram heb je de meeste tips waarschijnlijk al voorbij zien komen.

  1. Ik dacht er ook aan om het te kopen maar was dus ook bang voor herhalingen/dingen die ik al wist. Lenen van een vriendin is natuurlijk wel een goede optie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *