Eind juni ging ik op vakantie. Voor het eerst alleen. Alleen met SRPRS.me. Het was een fantastische reis die ik iedereen kan aanraden. Vandaag vertel ik jullie waarom. Vandaag geef ik jullie 7 redenen waarom iedereen op reis moet gaan met SRPRS.me.

  1. Ontdekken: Nieuwe plaatsen ontdekken is mijn favoriete bezigheid. Het is dan ook fantastisch om nieuwe steden te mogen ontdekken. Te reizen naar nieuwe landen die je anders nooit zou bezoeken.
  2. Lotgenoten leren kennen: Op de vlucht naar Sevilla leerde ik kort twee meisjes kennen die ook met SRPRS.me op reis gingen naar Sevilla.7 redenen waarom je met SRPRS.me op reis moet
  3. Zenuwen: Het is zo spannend om op reis te gaan zonder je bestemming te kennen. Voor de reis word je overspoelt door zenuwen en hoop je steeds opnieuw dat je de zelfcontrole hebt om de enveloppe niet open te maken.
  4. Iedereen is benieuwd: Niet alleen jij bent overspoelt door de zenuwen. Maar ook iedereen uit je omgeving is benieuwd waar je naar toe gaat. Iedereen wacht samen met jou op het moment dat je die kaart mag krassen. En sommige mensen raden je aan om nu al die kaart te krassen.7 redenen waarom je met SRPRS.me op reis moet
  5. Verhalen vertellen: Ook op reis is het een fantastisch verhaal om te vertellen. Iedereen luistert graag naar hoe je deze dappere keuze hebt kunnen maken om het onbekende tegemoet te gaan. En sommige mensen uit andere landen zijn stiekem jaloers omdat zij geen zo’n initiatief hebben in hun eigen land.
  6. Rust: Het is erg rustgevend om niets te hoeven plannen op voorhand. Om niets te hoeven regelen. Om gewoon te ontdekken. Rustig de stad te kunnen verkennen zonder het feit dat je agenda volgepland staat met toeristische attracties.7 redenen waarom je met SRPRS.me op reis moet
  7. Kras erop los: Het moment dat je de kaart krast. Het moment dat je online je cijfers invult, voel je je euforisch. Er valt zoveel spanning en stress van je schouders af. Want je weet eindelijk, eindelijk, na maanden wachten waar je naartoe mag.

 

Wil jij even wegdromen van verre landen? Bekijk dan zeker mijn reiskanaal of mijn travel Instagram.

Ben jij al eens op reis geweest met SRPRS.me? Zou je het overwegen?

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

14 thoughts on “7 redenen waarom je met SRPRS.me op reis moet”

  1. Ik ken dit concept helemaal niet ( shame on me) maar het lijkt me wel heel gaaf dat je niet weet waar je heen gaat en je dus echt helemaal op plaats van bestemming pas gaat oriënteren. Best een relax idee eigenlijk!

  2. Lijkt me heel erg gaaf! Ik ga met een vriendinnetje samen weg met de verrassingsreis van de kruitvat, je krijgt het wel eerder te horen, maar dus ook niet bij het boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.