Lush is niet het enige merk die tijdens de zomervakantie geen vakantie neemt. Ook Catrice komt deze zomervakantie met nieuwe producten. Vanaf begin augustus ‘17 tot half september ’17 zal namelijk de limited edition collectie Soleil D’été verkrijgbaar zijn.

Soleil D’été brengt een unieke combinatie van metallic en brons. Het eerste product uit deze limited edition collectie is de Duo Highlighter. Deze tweekeurige highlighter mixt een zachte crèmige textuur met een glanzende poeder finish. Een glanzende bronzer en een prachtige roze blush kleur in één verpakking.

De nieuwe Catrice Limited Edition collectie Soleil D’été
Vervolgens hebben we een golden lip booster. Dit lipproduct creëert een glanzende gouden finish die een prachtige metallic effect geeft aan je lipstick.


De nieuwe Catrice Limited Edition collectie Soleil D’été

Daarna hebben we de Metal eyelight. Deze gelachtige oogschaduw met metallic finish is verkrijgbaar in 2 kleuren. Sun Kissed Miss is een mooie beige achtige kleur, terwijl Metal Tantation een prachtige bruine tint bevat.

De nieuwe Catrice Limited Edition collectie Soleil D’été

We gaan verder met het Metal-infused eye palette. Elk palette bevat vijf perfect op elkaar afgestemde oogschaduws met een poederachtige textuur. In het palette vind je 3 roze tinten terug en 2 bruine. Ideaal voor een alledaagse oogschaduwlook.

De nieuwe Catrice Limited Edition collectie Soleil D’été

Enkele lipsticks mochten in deze collectie zeker niet ontbreken. De metalip colour lipsticks zijn verkrijgbaar in 3 trendkleuren. De eerste kleur Nude metal mood heeft een prachtige donkerroze kleur, meet metal heeft een lichtroze kleur en brown sundown bevat een perzik roze tint.

De nieuwe Catrice Limited Edition collectie Soleil D’été

Het voorlaatste product uit deze collectie is een Sheer serum bronzer. Deze bronzer creëert zachte gouden accenten. Het product kan individueel gebruikt worden of gemixt met een foundation.

De nieuwe Catrice Limited Edition collectie Soleil D’été

Tenslotte hebben we een Sun stripping bronzer. Deze matterende poeder is geschikt voor ieder huidtype en ideaal voor contouring.

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *