Het is zomer. Iedereen is op vakantie. Zelfs de meeste merken houden nu even een summerbreak. Maar Lush niet. Lush brengt maar liefst zes nieuwe producten uit.

Het eerste dat ik aan jullie wil voorstellen zijn de Jelly Bombs. Jelly Bombs zijn bath bombs met zeewier. Deze bath bombs zijn dus niet enkel mooi in bad maar zijn ook zeer verzorgend voor je huid. De Jelly Bombs zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten. Zo heb je Dark Arts, Green Coconut en The Big Sleep.

Ik stel jullie de gloednieuwe zomerse Lush producten voor

Vervolgens brachten ze twee nieuwe bath bombs uit. De ene bath bombs is duister van buiten, maar zeer licht vanbinnen. Hij ruikt naar zwarte peer en mirre. Een combinatie die je hoofd leeg maakt en je extra energie geeft om er terug volop tegen aan te kunnen gaan.

Ik stel jullie de gloednieuwe zomerse Lush producten voor

De andere bath bomb heeft de naam Yellow Submarine gekregen. Hij heeft de vorm van een onderzeeër en ruikt naar frisse citroen- en kokosgeuren.

Ik stel jullie de gloednieuwe zomerse Lush producten voor

Tenslotte brachten ze een oude favoriet terug op de markt. Sleepy is een zijdezachten lotion die ruikt naar velden vol lavendel en zoete Tonka.

Met welke zomerse Lush producten wil jij deze zomer in bad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *