The Body Shop heeft een aantal nieuwe slimme make-up producten op de markt gebracht. Producten die volledig dierproefvrij zijn en 100% veganistisch.

The Body Shop brengt drie nieuwe slimme producten op de markt

Het eerste product is Drops of Glow. Drops of Glow kan apart gebruikt worden of in combinatie met een foundation/ dagcrème. Het product geeft je een stralende touch aan je look. Voor deze drops of glow betaal je 16 euro.

The Body Shop brengt drie nieuwe slimme producten op de markt

Vervolgens hebben we de Instamatte. Dit product gaat het gezicht matteren, zorgt voor een final touch op je lipstick of zorgt ervoor dat je oogschaduw uren blijft zitten. Dit veelzijdig product is verkrijgbaar voor 15 euro.

The Body Shop brengt drie nieuwe slimme producten op de markt

Tenslotte hebben ze een 100% veganistische setting spray op de markt gebruikt. Het product is speciaal ontwikkeld om je make-up te fixeren zonder dat hij wordt aangetast. Het product bevat Aloë-Vera en is geschikt voor een gevoelige huid. Voor de setting spray tel je 11 euro neer.

Naar welkeen van de drie nieuwe slimme producten van  The Body Shop ben je het meest benieuwd?

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *