Het merk Colourpop heeft een nieuwe collectie gelanceerd, genaamd Fem Rosa. Vandaag stel ik de collectie aan jullie voor.

DE NIEUWE COLOURPOP FEM ROSA COLLECTIE

De Colourpop Fem Rosa collectie bestaat uit 2 paletten, een oogschaduw palette en een contour palette. Daarnaast zitten er nog 3 lipproducten in de collectie, waarvan 1 lipgloss.

DE NIEUWE COLOUR POP FEM ROSA COLLECTION

She is een oogschaduw palette vol zachte natuurlijke tinten met een glanzende finish.  Het palette bevat 12 kleuren genaamd: Ladylike, Babe, Dainty, Chick, Mademoiselle, Gal, Empress, Filly, Dear, Missy, Damsel en Duchess. Het palette is te koop voor $40.

DE NIEUWE COLOUR POP FEM ROSA COLLECTION

Her is een contour palette met een highlighter, bronzer en blush. Lassie, de highlighter heeft een gouden tint. Mistress is een matte blush in een rose kleur. Tenslotte heb je Dame, een matte bronzer in een neutraal bruine kleur. Hiervoor betaal je $15.

DE NIEUWE COLOUR POP FEM ROSA COLLECTION

Mrs. Is een liquid lipstick met een satijn-matte finish die ervoor zorgt dat je lippen niet gaan uitdrogen. Deze lipstick met een koraal roze kleur is verkrijgbaar voor $6.

DE NIEUWE COLOUR POP FEM ROSA COLLECTION

Contessa is een lipgloss met een verzorgende maar niet plakkerige formule. De lipgloss heeft een warme gouden tint die besprenkeld is met roze en gouden glitter. Voor deze prachtige gouden lipgloss betaal je $6.

DE NIEUWE COLOUR POP FEM ROSA COLLECTION

 Tenslotte heb je Darlineen liquid lipstick in een paarse kleur. Net zoals Mrs. tel je hier ook $6 voor neer.

Welk product vinden jullie het leukst uit de Fem Rosa collectie? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *