Liquid Lipsticks zijn het voorbije jaar helemaal opgekomen. Elk merk heeft er wel een paar. Maar het merk Lime Crime stijgt er wel torenhoog bovenuit. Zij hebben namelijk zoveel verschillende liquid lipsticks dat ik er wel een paar moest gaan proberen.

De Lime Crime Velvetines zijn te koop voor 17,50 euro per stuk op de website van Lime Crime. Hou wel rekening met een verzendingskost van $10,95 naar Nederland en België. De douane kosten zijn hier al  meegerekend, dus geen verrassingen onderweg. Vind jij dat wat te duur? Dan kun je altijd aansluiten op verschillende group orders. Zo worden de verzendingskosten namelijk wat gedrukt. Op de Facebookgroep Beauty Squad organiseren ze vaak verschillende group orders. Maar is er op het moment dat jij wil bestellen geen, dan kun je altijd zelf één organiseren.

GETEST. De Lime Crime Velvetines liquid lipsticks

De Lime Crime Velventines liquid lipstick is verkrijgbaar in 45 verschillende tinten. Ik koos voor de tinten Salem, Teddy Bear, Raven, Jinx, Buffy en Saint. Hieronder zie je swatches van de verschillende tinten.

GETEST. De Lime Crime Velvetines liquid lipsticks

GETEST. De Lime Crime Velvetines liquid lipsticks

GETEST. De Lime Crime Velvetines liquid lipsticks

GETEST. De Lime Crime Velvetines liquid lipsticks

GETEST. De Lime Crime Velvetines liquid lipsticks

Elke liquid lipstick wordt verstuurd in een mooie rode kartonnen verpakking versierd met rozen. De naam van het product werd op de verpakking gedrukt. Aan de zijkant vind je een gekleurd vak met de naam van de tint. Zeer handig omdat je dan niet steeds de verpakking moet openen om de tint van je lipstick te ontdekken.

GETEST. De Lime Crime Velvetines liquid lipsticks

GETEST. De Lime Crime Velvetines liquid lipsticks

De huls is doorzichtig waardoor je meteen de tint van je lipstick ziet. Bovenaan de huls vind je een rode draaidop die prachtig versierd is met rozen. En onderaan vind je een sticker met de naam van de kleur. In de lipstick vind je een stopper die het overtollig product van je applicator hoort te schrapen, maar dat hoeft niet helemaal. Het is dan ook aangeraden om voor het aanbrengen van het product eerst zelf nog eens de overtollige lipstick te verwijderen.

GETEST. De Lime Crime Velvetines liquid lipsticks

GETEST. De Lime Crime Velvetines liquid lipsticks

De kwaliteit hangt af per liquid lipstick. Zo brengt Jinx totaal niet gelijk aan maar Buffy en Salem doen dit perfect. Raven daarentegen is soms net iets te vloeibaar. Maar het pigment is van enkel tint echt super goed.

GETEST. De Lime Crime Velvetines liquid lipsticks

De lipstick blijft er lang op zitten zo lang je niets eet of drinkt. Na een grote maaltijd is de lipstick namelijk volledig verdwenen. Soms slijt hij ook zeer korrelig. Op tijd bijwerken is dus de boodschap.

GETEST. De Lime Crime Velvetines liquid lipsticks

Welke liquid lipsticks gebruiken jullie het liefst? Hebben jullie er van Lime Crime?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *