Ben je dol op Disney? Ken je alle films vanbuiten? Durf jij je haar wel eens te kammen met een vork en ween je nog steeds als de mama van Bambi doodgaat? Dan heb ik iets voor jou. Het Thaïse merk Cute Press heeft namelijk een volledige Disney Collectie op de markt gebracht.

Cute Press lanceert een Disney make-up collectie

Zo verkoopt het merk make-up en skincare van De Kleine Zeemeermin, Alice in Wonderland, Belle en het Beest en Frozen. Maar voordat jullie allemaal naar de webshop hollen, voor een highlighter van Belle en het beest tel je in de uitverkoop maar liefst $ 171 neer.  En momenteel is het nog niet mogelijk om buiten Thailand te bestellen op de webshop.

Indien de webshop verzond naar België zou je dan deze Disney collectie van Cute Press kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *