Afgelopen weekend mochten we het aan de lijve ondervinden. De zomer is op komst. En dat mogen we ook in de winkelketens ondervinden. H&M heeft net zijn Coachella festival collectie gelanceerd. Mijn favoriete items zie je hieronder.

Hallo, mijn naam is strawberial en ik ben 18 jaar en ik kom uit België. Dit is de eerst keer dat ik op een blog schrijf dus heb ik niet veel ervaring. Maar ik ben heel erg enthousiast om te beginnen schrijven over de dingen waar ik van hou. Ik zal jullie een beetje over mijzelf vertellen, ik kijk graag naar engelse series en films. Maar ik hou ook van manga en anime, en ik hou ook van eten & niets doen heel de dag. Op mijn blog zal ik schrijven over anime en manga maar ook over verschillende films en musicals. Ik weet niet precies of ik enkel hierover zal spreken, ik zal misschien ook nog spreken over andere zaken maar dit weet ik nog niet precies. Voor nu hoop ik dat jullie mijn blogberichten leuk zullen vinden en dat jullie mij gaan volgen.

Hallo, mijn naam is strawberial en ik ben 18 jaar en ik kom uit België. Dit is de eerst keer dat ik op een blog schrijf dus heb ik niet veel ervaring. Maar ik ben heel erg enthousiast om te beginnen schrijven over de dingen waar ik van hou. Ik zal jullie een beetje over mijzelf vertellen, ik kijk graag naar engelse series en films. Maar ik hou ook van manga en anime, en ik hou ook van eten & niets doen heel de dag. Op mijn blog zal ik schrijven over anime en manga maar ook over verschillende films en musicals. Ik weet niet precies of ik enkel hierover zal spreken, ik zal misschien ook nog spreken over andere zaken maar dit weet ik nog niet precies. Voor nu hoop ik dat jullie mijn blogberichten leuk zullen vinden en dat jullie mij gaan volgen.

Hallo, mijn naam is strawberial en ik ben 18 jaar en ik kom uit België. Dit is de eerst keer dat ik op een blog schrijf dus heb ik niet veel ervaring. Maar ik ben heel erg enthousiast om te beginnen schrijven over de dingen waar ik van hou. Ik zal jullie een beetje over mijzelf vertellen, ik kijk graag naar engelse series en films. Maar ik hou ook van manga en anime, en ik hou ook van eten & niets doen heel de dag. Op mijn blog zal ik schrijven over anime en manga maar ook over verschillende films en musicals. Ik weet niet precies of ik enkel hierover zal spreken, ik zal misschien ook nog spreken over andere zaken maar dit weet ik nog niet precies. Voor nu hoop ik dat jullie mijn blogberichten leuk zullen vinden en dat jullie mij gaan volgen.

Hallo, mijn naam is strawberial en ik ben 18 jaar en ik kom uit België. Dit is de eerst keer dat ik op een blog schrijf dus heb ik niet veel ervaring. Maar ik ben heel erg enthousiast om te beginnen schrijven over de dingen waar ik van hou. Ik zal jullie een beetje over mijzelf vertellen, ik kijk graag naar engelse series en films. Maar ik hou ook van manga en anime, en ik hou ook van eten & niets doen heel de dag. Op mijn blog zal ik schrijven over anime en manga maar ook over verschillende films en musicals. Ik weet niet precies of ik enkel hierover zal spreken, ik zal misschien ook nog spreken over andere zaken maar dit weet ik nog niet precies. Voor nu hoop ik dat jullie mijn blogberichten leuk zullen vinden en dat jullie mij gaan volgen.

Hallo, mijn naam is strawberial en ik ben 18 jaar en ik kom uit België. Dit is de eerst keer dat ik op een blog schrijf dus heb ik niet veel ervaring. Maar ik ben heel erg enthousiast om te beginnen schrijven over de dingen waar ik van hou. Ik zal jullie een beetje over mijzelf vertellen, ik kijk graag naar engelse series en films. Maar ik hou ook van manga en anime, en ik hou ook van eten & niets doen heel de dag. Op mijn blog zal ik schrijven over anime en manga maar ook over verschillende films en musicals. Ik weet niet precies of ik enkel hierover zal spreken, ik zal misschien ook nog spreken over andere zaken maar dit weet ik nog niet precies. Voor nu hoop ik dat jullie mijn blogberichten leuk zullen vinden en dat jullie mij gaan volgen.

Hallo, mijn naam is strawberial en ik ben 18 jaar en ik kom uit België. Dit is de eerst keer dat ik op een blog schrijf dus heb ik niet veel ervaring. Maar ik ben heel erg enthousiast om te beginnen schrijven over de dingen waar ik van hou. Ik zal jullie een beetje over mijzelf vertellen, ik kijk graag naar engelse series en films. Maar ik hou ook van manga en anime, en ik hou ook van eten & niets doen heel de dag. Op mijn blog zal ik schrijven over anime en manga maar ook over verschillende films en musicals. Ik weet niet precies of ik enkel hierover zal spreken, ik zal misschien ook nog spreken over andere zaken maar dit weet ik nog niet precies. Voor nu hoop ik dat jullie mijn blogberichten leuk zullen vinden en dat jullie mij gaan volgen.

Coachella festival

Coachella festival

Welk item uit de H&M Coachella festival collectie vinden jullie het mooist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *