De nieuwste Trend Edition van Essence ligt in de rekken. De laatste tijd vond ik ze meestal niet zo interessant, maar deze trok toch mijn aandacht en ik nam de lipsticks mee naar huis. De collectie is in maart verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.
Essence Trend Edition Glitter is in the air lipsticks
Essence Trend Edition Glitter is in the air lipsticks
Er zitten 2 lipsticks in deze Limited Edition, een donkere paarse 01 Life is too short for boring lipstick en een nude roze 02 Can’t buy love, but lipstick. De verpakking ziet er best leuk uit, de huls is zwart met zilveren stipjes en een tekstje. Op de ene staat Leave glitter everywhere you go en op de andere Sparkle on!

Essence Trend Edition Glitter is in the air lipsticks

Essence Trend Edition Glitter is in the air lipsticks

De huls is al best leuk, maar de lipstick zelf is nog veel mooier vormgegeven. Deze heeft een originele diamantvorm. Leuk gedaan van Essence, al zal deze natuurlijk wel snel verdwijnen wanneer je de lipstick gebruikt.

02 Can’t buy love, but lipstick ziet er uit als een heel mooi en draagbaar kleurtje. Niet uitgesproken koel of warm, gewoon een mooi nude. 01 Life is too short for boring lipstick is een koele paars-grijze tint, dit is zeker niet voor iedereen en ik ben erg benieuwd hoe deze er op de lippen uitziet!

Essence Trend Edition Glitter is in the air lipsticks

Essence trend edition Glitter is in the air lipsticks

De swatches zijn best goed gepigmenteerd. Een beetje wat ik had verwacht van essence, je moet ze een beetje opbouwen. Ze hebben een mooie finish die bijna mat is.

Essence trend edition Glitter is in the air lipsticks

De kleuren vind ik echt mooi. 01 Life is too short for boring lipstick (links) is echt een kleurtje dat ik nog niet had. Een beetje grauw, donker en grijs met een paarse ondertoon, maar ik vind het echt een coole kleur. Jammer genoeg brengt hij heel moeilijk egaal aan. De vorm van de lipstick werkt ook niet echt mee, je hebt echt een lippenseel nodig. 02 Can’t buy love, but lipstick (rechts) is een rozige nude kleur. Ook hiervan vind ik de kleur mooi, maar hij is een beetje stroef en gaat echt heel erg in de lijntjes zitten.


Mijn conclusie: leuke verpakkingen en hele mooie kleuren, vooral 01 Life is too short for boring lipstick vind ik echt een leuke en verrassende kleur. Maar de dekking van de lipsticks op mijn lippen is jammer genoeg wat minder. De vorm van de lipsticks ziet er ook leuk uit, maar je lipstick aanbrengen gaat  hiermee niet zo netjes, al is dat natuurlijk makkelijk op te lossen met een lippenseel! Je betaalt € 2,39 voor een lipstick wat zeker niet veel is.

De Glitter is in the Air Trend Edition van Essence is deze maand verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!

xx. Isabelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *