Wil je je omgeving, jezelf of je vriend(in) verrassen met een prachtige make-up look? Wil je er op en top uitzien op Valentijn? Dan ben ik er voor jou met deze simpele maar tegenlijk prachtige make-up look.

Een natuurlijke make-up look voor een perfecte Valentijnsdag.

Ik heb een make-up base aangebracht van Hema om vervolgens mijn NYX Stay matte but not flat liquid foundation aan te brengen. Nadien ga ik mijn gezicht contouren met het Makeup Revolution Londen ultra cream contour palette. Mijn highlights verduidelijk ik met de Make-up Revolution Londen liquid highlighter. En de donkere kringen werk ik weg met de Catrice Liquid Camouflage high coverage concealer.

Een natuurlijke make-up look voor een perfecte Valentijnsdag.

Met het W7 In the Nude natural nudes eye colour palette creëer ik mijn oogschaduw look. De Make-up Revolution Londen Baked Highlighter gebruik ik in de ooghoeken en onder het wenkbrauwbot.

Een natuurlijke make-up look voor een perfecte Valentijnsdag.

Ik zet mijn foundation vast met de Catrice Prime and fine mattifying powder waterproof. Om vervolgens de highlighter te versterken met de Catrice Cosmetics highlighting powder. De Make-up Revolution Londen Baked Blush in Hard Day gebruik ik om mijn wangetjes wat kleur te geven.

Een natuurlijke make-up look voor een perfecte Valentijnsdag.

Mijn wenkbrauwen kleur ik in met de Catrice Cosmetics Eyebrow set. Met de Rimmel Londen Extreme volume colourist mascara krul ik mijn wimpers. En mijn lippen kleur ik in met de NYX liquid suede cream lipstick in de tint 04 Soft-Spoken.

Welke make-up look dragen jullie op Valentijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *