Ik ben dol op pasta! Ik zou het bijna elke dag kunnen eten. Maar toch varieer ik al eens graag. Vandaag laat ik jullie zien hoe je Pasta All’arrabiata kan klaarmaken.

Ingrediënten voor Pasta All’arrabiata

  • (Volkoren) pasta
  • 3 teentjes Knoflook
  • Olijfolie
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 400 g gepelde tomaten
  • 70 g tomatenpuree
  • Kruiden: peper, zout, basilicum, oregano, tijm, laurier, …

Bereidingswijze van Pasta All’arrabiata

  • Kook de pasta volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
  • Snijd de knoflook fijn.
  • Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook en de ui goudbruin.
  • Voeg de gepelde tomaten,  de tomatenpuree en de paprika toe.
  • Breng alles al roerend aan de kook.
  • Kruid de saus met enkele kruiden.
  • Laat dit even pruttelen.
  • Giet de pasta af en roer de saus erdoor.
  • Smakelijk!